HG Design - Blog

WhatsappStickersWhatsApp heeft de uitrol van geanimeerde stickers, een donkere modus voor de webversie en andere nieuwe functies aangekondigd op zijn blog. De komende weken wordt de update beschikbaar gemaakt voor gebruikers.

De chatdienst kondigde onder meer geanimeerde stickers aan. Hiermee kunnen gebruikers stickerpakketten downloaden, om bewegende plaatjes naar anderen te sturen. Een week geleden werden de bewegende stickers al gevonden in een bètaversie van WhatsApp.
 
Hiermee volgt WhatsApp andere chatapps, zoals Telegram en Facebook Messenger, die al bewegende stickers aanbieden. Op WhatsApp waren vooralsnog alleen stilstaande stickers te gebruiken.
Ook voegt WhatsApp een donkere modus toe aan WhatsApp Web. Deze functie was al beschikbaar in de mobiele versie. Hiermee worden achtergronden en menu's van de app donker gemaakt en zijn de letters wit.
Contacten toevoegen met een QR-code
Nieuwe contacten op WhatsApp toevoegen kan voortaan door een QR-code van een gebruiker te scannen. Dat maakt het volgens de dienst makkelijker om menccsen toe te voegen, omdat er geen nummers meer overgetypt hoeven te worden.
Verder is het mogelijk om in videogesprekken een bepaalde deelnemer groter in beeld te brengen, door op de persoon te drukken en vast te houden. Normaal gesproken worden deelnemers aan een gesprek in kleinere vensters op het scherm weergegeven.

Niet elke WhatsApp-gebruiker zal direct van de nieuwe functies gebruik kunnen maken. De dienst rolt de update in de komende weken uit.

HPR Schilders en Onderhoud wilden graag mooie notitieblokken om deze te kunnen uitdelen aan hun klanten. Natuurlijk hoort daar dan ook een prachtige pen in huisstijl bij.
De heren zijn erg blij met het eindresultaat en hebben al verschillende exemplaren uitgedeeld.

 

En voor de puzzelaars onder ons weer een kleine woordzoeker.
Speciaal op verzoek van iemand die opmerkte dat op woensdag geen puzzel in de krant verschijnt. Daarom zetten we er eentje op de website van HG Design.
Vind je dit leuk? Laat het ons dan weten....

Woordzoeker2

 Klik de afbeelding aan om de puzzel als pdf weer te geven.
Deze kunt u vervolgens eenvoudig printen

Elke dag versturen mensen miljarden stickers via WhatsApp, waarmee ze hun persoonlijke gedachten en ideeën uitdrukken zonder een woord te hoeven typen. Sinds we 18 maanden geleden de stickers hebben geïntroduceerd, zijn deze uitgegroeid tot een van de meest populaire communicatiemiddelen op WhatsApp.

We kijken ernaar uit om in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie het stickerpakket 'Samen thuis' uit te brengen, waarmee mensen met elkaar in contact kunnen blijven tijdens de COVID-19 pandemie en daarna. Deze stickers zijn grappig, informatief en universeel, en doorbreken barrières op het gebied van taal, leeftijd en meer.

We hopen dat mensen deze stickers zullen gebruiken om hun dierbaren een hart onder de riem te steken, vooral degenen die zich geïsoleerd en eenzaam voelen en bang zijn. Met deze stickers herinner je mensen op een creatieve manier eraan om hun handen te wassen, afstand te houden en aan lichaamsbeweging te doen. Ook brengen de stickers een eerbetoon aan onze helden in de zorg en de helden in ons eigen leven. 

Het stickerpakket 'Samen thuis' is nu beschikbaar in WhatsApp met tekst vertaald naar de volgende negen talen: Arabisch, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Portugees, Russisch, Spaans en Turks.

Contactgegevens

HG Design
Heerbaan 68
6566 ER Millingen a/d Rijn
(0481) 35 81 86
(06) 12 18 62 42 
 
whatsapp
Wij zijn ook bereikbaar
via Whatsapp 
KvK: 60545674
Facebook Twitter Google Linkedin

   

Laatste berichten

Whatsapp rolt geanimeerde stickers en donkere modu...

WhatsApp heeft de uitrol van geanimeerde stickers, een donkere modus voor de webversie en andere nie [ ... ]

Brochure Driessen Appendages

.embed-container { position: relative; padding-bottom:56.25%; height:0; overflow: hidden; max-width: [ ... ]

Vind ons op Social Media

  facebook   twitter   
         
  instagram    linkedin icon 768x768